Welkom bij Landwinkel en fruit- en workshopboerderij 't Düvelshöfke

We hebben een Landwinkel met Twentse streekproducten en -kadopakketten, een pluktuin (in voorjaar/zomer) en we geven creatieve workshops. Vanaf maart zijn er voor het eerst narcissen te plukken en vanaf april tulpen, we houden u via deze site en Facebook/Instagram op de hoogte!

In onze Landwinkel houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, 1,5 meter afstand, handhygiëne en graag een mondkapje.

Openingstijden 2021: Vanaf de zomertijd (eind mrt- eind okt) open op dinsdag tot en met zaterdag (10.30-16.30). Soms extra dagen, dat vermelden we hier!

Pluktuin.

Momenteel (half september) zijn er volop bramen rijp en kunnen makkelijk geplukt worden. Ook zijn er de eerste herfstframbozen te plukken! Er zijn nog wat rode bessen. Ook zijn er zomerbloemen te plukken!

Zomerframbozen, zwarte- en kruisbessen zijn er al af. Je bent welkom van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 - 16.30 uur, reserveren niet nodig. Nieuwe aardappels zijn er ook weer!

Onze Landwinkel en pluktuin is zonder afspraak te bezoeken! Voor sprokkeltochten, workshops en DIY workshop pakketten eerst reserveren via whatsapp 06-43043267 of mail info@kitschenkoekjes.nl. Voor activiteiten in de zomervakantie, kijk op:

https://www.kitschenkoekjes.nl/agenda/

Nieuwe webshop!


Onze webshop is vernieuwd!!! Kijk snel op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/

Twentse kado- en kerstpakketten

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents streekpakket! Zeker in deze rare tijd is het extra belangrijk om uw personeel en klanten een extraatje te geven!

We stellen graag samen met u uw relatie- of kerstpakket samen. Ook is het mogelijk een kadobon (leuk aangekleed) te geven aan uw relaties, die hiermee zelf een pakket in onze winkel kunnen uitzoeken, kijk ook op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/!

Eigen oogst aardappels (Annabelle)

We hebben nog steeds (een kleine) voorraad eigen aardappels, Annabelle!!!

Galloway rundvlees

We hebben rundvlees in de vriezer, van onze Galloway runderen. Per 1 augustus weer een nieuwe voorraad! Dit vlees is erg mals (vergelijkbaar met Black Angus), gemarmerd en heeft in onze natuurweides (onbespoten) gegraasd, is niet afgemest met krachtvoer e.d.


Twitter

Latest tweet
Laatste tweet
Superveel lekkere grote frambozen, rode en zwarte bessen te plukken! 🍇Ook nieuwe aardappels!🥔 #pluktuin… https://t.co/S2In9sQ1ez

Written: 6th July 2021

Acitviteiten