Welkom bij Landwinkel en fruit- en workshopboerderij 't Düvelshöfke

We hebben een Landwinkel met Twentse streekproducten en -kadopakketten, een pluktuin (in voorjaar/zomer) en we geven creatieve workshops. Vanaf maart zijn er voor het eerst narcissen te plukken en vanaf april tulpen, we houden u via deze site en Facebook/Instagram op de hoogte!

In onze Landwinkel houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, 1,5 meter afstand, handhygiëne en graag een mondkapje.

Openingstijden 2021: Vanaf de zomertijd (eind mrt- eind okt) open op dinsdag tot en met zaterdag (10.30-16.30).

Pluktuin

Vanaf 5 maart kunnen er narcissen geplukt worden, en we hebben ook al de eerste tulpen, graag even mailen (duvelshofke@gmail.com) of appen (0643043267) als je van plan bent te komen. De pluk- en huisregels (zoals eigen emmer en schaartje meenemen) staan onder de pagina De Pluktuin https://duvelshofke.nl/De-pluktuin/

Asperges zijn er weer!!!

Als je zeker wilt zijn van asperges, kun je ze het beste bestellen via de mail: duvelshofke@gmail.com. Of even appel: 0643043267. In de mail geeft je aan hoeveel asperges je zou willen, met naam en telefoonnummer, en wij berichten dan verder over hoe en wat.

Nieuwe webshop!


Onze webshop is vernieuwd!!! Kijk snel op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/

Twentse kadopakketten

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents streekpakket! Zeker in deze rare tijd is het extra belangrijk om uw personeel en klanten een extraatje te geven!

We stellen graag samen met u uw relatie- of kerstpakket samen. Ook is het mogelijk een kadobon (leuk aangekleed) te geven aan uw relaties, die hiermee zelf een pakket in onze winkel kunnen uitzoeken, kijk ook op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/!

Eigen oogst aardappels (Annabelle)

We hebben nog steeds voorraad eigen aardappels, Annabelle!!! Superlekker natuurlijk! Ook in voordeelzakken (10 of 25 kg) te verkrijgen!

Galloway rundvlees

We hebben rundvlees in de vriezer, van onze Galloway runderen. Per 1 februari weer een nieuwe voorraad! Dit vlees is erg mals (vergelijkbaar met Black Angus), gemarmerd en heeft in onze natuurweides (onbespoten) gegraasd, is niet afgemest met krachtvoer e.d.


Twitter

Latest tweet
Laatste tweet
@lientje1967 @telegraaf Caroline, kun je alsjeblieft 🙏 🙏nog een keer de #VergeetOnsNietHugo onder de aandacht breng… https://t.co/AxeeZhknMv

Written: 18th April 2021

Acitviteiten