Welkom bij Landwinkel en fruit- en workshopboerderij 't Düvelshöfke

We hebben een Landwinkel met Twentse streekproducten en -kadopakketten, een pluktuin (in voorjaar/zomer) en we geven creatieve workshops. Vanaf maart zijn er voor het eerst narcissen te plukken en vanaf april tulpen, we houden u via deze site en Facebook/Instagram op de hoogte!

In onze Landwinkel houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, 1,5 meter afstand, handhygiëne en graag een mondkapje.

Openingstijden 2021: Vanaf de zomertijd (eind mrt- eind okt) open op dinsdag tot en met zaterdag (10.30-16.30). Soms extra dagen, dan vermelden we dat hier en op FB.

Pluktuin

Er zijn nog wat tulpen om te plukken, graag even mailen (duvelshofke@gmail.com) of appen (0643043267) als je van plan bent te komen. De pluk- en huisregels (zoals eigen emmer en schaartje meenemen) staan onder de pagina De Pluktuin https://duvelshofke.nl/De-pluktuin/

Asperges zijn er weer!!!

Als je zeker wilt zijn van asperges, kun je ze het beste bestellen via de mail: duvelshofke@gmail.com. Of even appen: 0643043267. In de mail geeft je aan hoeveel asperges je zou willen, met naam en telefoonnummer, en wij berichten dan verder over hoe en wat.

Activiteiten: zie https://duvelshofke.nl/activiteiten/ wel even aanmelden!

Onze Landwinkel is zonder afspraak te bezoeken. Voor tulpen plukken, sprokkeltocht en DIY workshop pakketten eerst reserveren via whatsapp 06-43043267 of mail info@kitschenkoekjes.nl. Meer info op www.kitschenkoekjes.nl/agenda.

Nieuwe webshop!


Onze webshop is vernieuwd!!! Kijk snel op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/

Twentse kadopakketten

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents streekpakket! Zeker in deze rare tijd is het extra belangrijk om uw personeel en klanten een extraatje te geven!

We stellen graag samen met u uw relatie- of kerstpakket samen. Ook is het mogelijk een kadobon (leuk aangekleed) te geven aan uw relaties, die hiermee zelf een pakket in onze winkel kunnen uitzoeken, kijk ook op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/!

Eigen oogst aardappels (Annabelle)

We hebben nog steeds (een kleine) voorraad eigen aardappels, Annabelle!!!

Galloway rundvlees

We hebben rundvlees in de vriezer, van onze Galloway runderen. Per 1 februari weer een nieuwe voorraad! Dit vlees is erg mals (vergelijkbaar met Black Angus), gemarmerd en heeft in onze natuurweides (onbespoten) gegraasd, is niet afgemest met krachtvoer e.d.


Twitter

Latest tweet
Laatste tweet
Hapjes & Sapjes route .@tioldenzaal https://t.co/0XuvYRYFiA

Written: 21st April 2021

Acitviteiten