Laatste nieuws!

Op en rondom onze boerderij is het gehele jaar door van alles te beleven. De laatste nieuwtjes kunt u hier lezen.

Houdt ons ook via onze Facebook-pagina, Istagramaccount of Twitter account in de gaten!

Zelfpluk week van 4 - 8 augustus : Volop rode bessen en bramen. Kruisbessen, zwarte bessen en tayberries zijn inmiddels op.

Ook de eerste plukbloemen. Geen aardbeien zelfpluk (wel in de Landwinkel).

We hebben vanaf 16 juni tot eind september weer fruit voor zelfpluk. Vanwege Corona hebben we dit seizoen een aantal regels (volgens RIVM).

- Graag met maximaal 4 personen tegelijk komen (indien meer: even bellen) en uiteraard zonder gezondheidsklachten en 1,5 meter afstand houden.

- We noteren naam en telefoonnummer.

- Iedereen die de pluktuin fruit wil betreden, neemt eigen bakje mee (voorkeur) of bakje van ons en rekent minimaal 250 gram bessen, bramen of frambozen pp af.

- Al het fruit dat is geplukt, wordt eerst afgewogen, betaald (ook al is het fruit niet helemaal rijp, wij leggen nl. uit in welke rijen geplukt mag worden)

en daarna (thuis) opgegeten.

- We hebben veel werk om al het fruit netjes te kweken, we verwachten daarom dat de pluktuin met respect wordt betreden.

De eerste nieuwe aardappels zijn er weer, onze Annabelle!!! Superlekker natuurlijk!

Kerstpakketten of een gezellige kerstborrel en zelf pakket uitzoeken!

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u aan het eind van het jaar graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents kerstpakket!

We stellen graag samen met u uw relatie-of kerstpakket samen. U heeft de keuze uit veel Oldenzaalse en/of Twentse producten, bijna alle producten zijn kleinschalig en ambachtelijk gemaakt, van Nederlandse bodem, veelal biologisch en daarom duurzaam. Kwaliteit en pure smaak staat voorop, zoals sappen, chocola, jams, noten en nog veel meer. De kerstpakketten worden ingepakt door onze dagbesteding werknemers.

Ook is het mogelijk in de weken voor kerst, uw kerstborrel bij ons te doen. Uw medewerkers/collega’s kunnen dan ook een kerstpakket(je) in onze Landwinkel uitzoeken. We nodigen dan ook andere lokale ondernemers uit, zodat er een breed assortiment is, voor elk wat wils (food en non-food)!

Wat is er nu leuker dat onder het genot van een drankje en hapje lekker je eigen pakket te shoppen in kerstsfeer? We hebben hiervoor verschillende arrangementen, al vanaf 30 euro per persoon.

Kom gezellig langs, we ontvangen u graag met een kop koffie en proeverij! We hebben ruime keus in kerstpakketten, voor elk budget! Voor originele Twentse kerstpakketten moet u bij ons zijn!

Creatieve workshops

“t Duvelshofke geeft sinds deze zomer in haar Landwinkel ruimte aan producten van creatieve ondernemers in de pop-up store, zoals leuke sieraden, producten van vilt, keramiek, spijkerstof e.d… Daarnaast worden sinds kort ook creatieve workshops gegeven in een gezellige workshopruimte. Kijk onder de knop Activiteiten voor ons aanbod!

Likeurworkshops

We hebben een unieke workshop georganiseerd namelijk: fruitlikeur maken. U wordt ontvangen met een verse koffie of thee met een lekkernij. Daarna wordt u meegenomen voor een rondleiding op de kwekerij. U ontvangt informatie over de likeur en daarna mag u het zelf gaan proberen met het seizoensfruit dat rijp aan de struiken zit. Daarna proeven we deze likeur met lekkere hapjes.

Rundvlees van eigen Galloway-rund!

We waren er al een tijdje mee bezig eindelijk is het zover, we hebben vlees van onze eigen Galloway-koeien uit de wei in onze winkel (ingevroren)! De koeien zijn langzaam gegroeid zonder krachtvoer in de natuurwei, en daarom is het vlees extra lekker.

We hebben een breed aanbod, variërend van hamburgers, worst, braadvlees, biefstukjes, entrecote, gehakt, T-bonesteak en nog veel meer. Kom gauw langs, het is nu nog supervers!

Evenementen en activiteiten

Evenementen en activiteiten