Laatste nieuws!

Op en rondom onze boerderij in Twente is het gehele jaar door van alles te beleven. De laatste nieuwtjes kunt u hier lezen.

Houdt ons ook via onze Facebook-pagina, Istagramaccount of Twitter account in de gaten!

De pluktuin is geopend, nu volop rode en zwarte bessen en de eerste bramen (beperkt) en wat zomerbloemen.

Sprokkeltocht Gallowayroute

Tijdens deze wandeling gecombineerd met een sprokkelstop (3 of 9 km) vindt je met een routekaart de weg, zoek je de picknicktas, tel onze Galloway runderen, en naderhand staat er nog een bakje aardbeien klaar!

De prijs: € 7.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 5,- pp vanaf 2 jaar.

DIY workshop pakketten chocolade en mozaïeken

We hebben weer een nieuwe voorraad chocolade DIY-workshop pakketten binnen! Superleuke activiteit en een heerlijke beloning. Met de workshopboxen kun je thuis aan de slag met het maken en versieren van heerlijke chocolade en wanneer ze klaar zijn dan kun je genieten van je eigen creaties. We hebben volwassenen (17,50) - en kinderpakketten (7,50) op voorraad met ingrediënten en uitgebreide beschrijving.

Ook hebben we DIY mozaïek pakketten, met een unicorn, beer, konijn of tulp. Voor € 12,50 per pakket (2 voor € 23,-)

Onze Landwinkel is zonder afspraak te bezoeken. Voor sprokkeltocht en DIY workshop pakketten liefst eerst reserveren via whatsapp 06-43043267 of mail info@kitschenkoekjes.nl. Meer info op www.kitschenkoekjes.nl/agenda.

Openingstijden Landwinkel: Di t/m za 10.30 – 16.30 uur.

Nieuwe webshop!

Onze webshop is vernieuwd, kijk snel op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/

U mag natuurlijk ook gewoon langskomen of uw producten, kadopakketten of kerstpakketten bestellen via mail (duvelshofke@gmail.com), telefoon (0643043267) of in de winkel. We reageren snel!

Kerstpakketten of in kerstsfeer zelf uw (kerst)pakket uitzoeken!

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u aan het eind van het jaar graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents kerstpakket!

We stellen graag samen met u uw relatie-of kerstpakket samen. U heeft de keuze uit veel Oldenzaalse en/of Twentse producten, bijna alle producten zijn kleinschalig en ambachtelijk gemaakt, van Nederlandse bodem, veelal biologisch en daarom duurzaam. Kwaliteit en pure smaak staat voorop, zoals sappen, chocola, jams, noten en nog veel meer. De kerstpakketten worden ingepakt door onze dagbesteding werknemers.

Kom gezellig langs, we ontvangen u graag met een kop koffie en proeverij! We hebben ruime keus in kerstpakketten, voor elk budget! Voor originele Twentse kerstpakketten moet u bij ons zijn! Vanwege Corona zijn er wel wat aanpassingen, kleine groepen tegelijk en een hapje/drankje aan tafel. Ook is het mogelijk een kadobon in te laten pakken, bijvoorbeeld met ets kleins erbij en een shopper, zodat men zelf producten uit kan zoeken in de Landwinkel en pop-up store!

Pop-up store ipv Creatieve workshops

“t Duvelshofke geeft sinds deze zomer in haar Landwinkel ruimte aan producten van creatieve ondernemers in de pop-up store, zoals leuke sieraden, producten van vilt, keramiek, spijkerstof e.d… Daarnaast worden sinds kort ook creatieve workshops gegeven in een gezellige workshopruimte. Kijk onder de knop Activiteiten voor ons aanbod, of beter, kijk op www.kitschenkoekjes.nl ! Momenteel zijn groepsworkshops lastig ivm Corona, daarom is de workshopsruimte ingericht als pop-up store met creatieve en lifestyle (non-food) producten van lokale onderneemsters, kom langs om te shoppen!


Rundvlees van eigen Galloway-rund!

We waren er al een tijdje mee bezig eindelijk is het zover, we hebben vlees van onze eigen Galloway-koeien uit de wei in onze winkel (ingevroren)! De koeien zijn langzaam gegroeid zonder krachtvoer in de natuurwei, en daarom is het vlees extra lekker.

We hebben een breed aanbod, variërend van hamburgers, worst, braadvlees, biefstukjes, entrecote, gehakt, T-bonesteak en nog veel meer. Kom gauw langs, het is nu nog supervers!

Evenementen en activiteiten

Evenementen en activiteiten