Laatste nieuws!

Op en rondom onze boerderij is het gehele jaar door van alles te beleven. De laatste nieuwtjes kunt u hier lezen.

Houdt ons ook via onze Facebook-pagina of Twitter account in de gaten!

Fruit zelfpluk (week 32):

Rode bessen en bramen volop. Tayberries helaas op. Kruisbessen en zwarte bessen ook op.

Volop zonnebloemen!

Geen zelfpluk aardbeien. Wel geplukte aardbeien van de Manderveense aardbei in onze winkel (zolang de voorraad strekt). Bij grotere hoeveelheden even bellen/mailen.

Ook hebben we vanaf nu (18 juni) nieuwe aardappels, Annabelle!

Wanneer jullie kant en klaar geplukt fruit wensen, even bellen/mailen, want we hebben geen grote voorraden in de winkel.


Creatieve workshops

“t Duvelshofke geeft sinds deze zomer in haar Landwinkel ruimte aan producten van creatieve ondernemers in de pop-up store, zoals leuke sieraden, producten van vilt, keramiek, spijkerstof e.d… Daarnaast worden sinds kort ook creatieve workshops gegeven in een gezellige workshopruimte. Kijk onder de knop Activiteiten voor ons aanbod!

Likeurworkshops

We hebben een unieke workshop georganiseerd namelijk: fruitlikeur maken. U wordt ontvangen met een verse koffie of thee met een lekkernij. Daarna wordt u meegenomen voor een rondleiding op de kwekerij. U ontvangt informatie over de likeur en daarna mag u het zelf gaan proberen met het seizoensfruit dat rijp aan de struiken zit. Daarna proeven we deze likeur met lekkere hapjes. Aanmelden via duvelshofke@gmail.com.


Kerstpakketten of een gezellige kerstborrel en zelf pakket uitzoeken!

We stellen graag samen met u uw relatie-of kerstpakket samen. U heeft de keuze uit veel Oldenzaalse en/of Twentse producten, bijna alle producten zijn kleinschalig en ambachtelijk gemaakt, van Nederlandse bodem, veelal biologisch. Kwaliteit en pure smaak staat voorop, zoals sappen, chocola, jams, noten en nog veel meer. De kerstpakketten worden ingepakt door onze dagbesteding werknemers.

Ook is het mogelijk in de weken voor kerst, uw kerstborrel bij ons te doen. Uw medewerkers/collega’s kunnen dan ook een kerstpakket(je) in onze Landwinkel uitzoeken. We nodigen dan ook andere lokale ondernemers uit, zodat er een breed assortiment is, voor elk wat wils (food en non-food)!

Wat is er nu leuker dat onder het genot van een drankje en hapje lekker je eigen pakket te shoppen in kerstsfeer? We hebben hiervoor verschillende arrangementen, al vanaf 30 euro per persoon.

Kom gezellig langs, we ontvangen u graag met een kop koffie en proeverij! We hebben ruime keus in kerstpakketten, voor elk budget!

Nieuw!!! Rundvlees van eigen stuwwal-koe!

We waren er al een tijdje mee bezig eindelijk is het zover, we hebben vlees van onze eigen koeien uit de wei in onze winkel (ingevroren)! De koeien zijn langzaam gegroeid zonder krachtvoer, en daarom is het vlees extra lekker.

We hebben een breed aanbod, variërend van hamburgers, worst, braadvlees, biefstukjes, entrecote, gehakt en nog veel meer. Kom gauw langs, het is nu nog supervers!

Evenementen en activiteiten

Evenementen en activiteiten