De Winkel

Landwinkel 't Duvelshöfke

In onze Landwinkel verkopen we ambachtelijk gemaakte jam, saus, likeur, en streekproducten. We hebben de winkel uitgebreid tot Landwinkel. We kunnen leuke, originele en kwalitatief hoogstaande cadeau- en kerstpakketten (Oldenzaals, Twents, themapakket e.d.) te maken zijn. Onze producten zijn duurzaam. Ook is vlees, groente en zuivel te verkrijgen. In mei en juni ook asperges, en in de zomer kleinfruit zoals bessen, bramen en aardbeien!

Onze webshop is vernieuwd!

We hebben sinds kort een nieuwe webshop: https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/

Twentse kadopakketten

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents streekpakket! Zeker in deze rare tijd is het extra belangrijk om uw personeel en klanten een extraatje te geven!

We stellen graag samen met u uw relatie- of kerstpakket samen. Ook is het mogelijk een kadobon (leuk aangekleed) te geven aan uw relaties, die hiermee zelf een pakket in onze winkel kunnen uitzoeken, kijk ook op https://landwinkel-duvelshofke.webshopapp.com/!Voor kerst- en geschenkpakketten kunnen we op elk moment van de week een afspraak maken (ook buiten de openingstijden van de winkel) om te praten over de mogelijkheden, even bellen of mailen! Ook is het mogelijk een kerstborrel bij ons te organiseren met het uitzoeken van een kerstpakket. Ook is het mogelijk om een kadobon leuk aangekleed te geven, waarbij uw personeel of relaties zelf een pakket kunnen samenstellen!

We kunnen de kerstpakketten op maat maken met mooie lokale, duurzame, Twentse of Oldenzaalse streekproducten. Onze pakketten worden ingepakt door onze dagbesteding clienten.

U mag natuurlijk ook gewoon langskomen of uw producten, kadopakketten of kerstpakketten bestellen via mail (duvelshofke@gmail.com), telefoon (0643043267) of in de winkel. We reageren snel!

Pop-upstore

In onze groepsruimte hebben we een pop-up store ingericht met mooie creatieve spullen, zoals sieraden van Marion Weppel, mooie sjaals en tassen van Kirsti Groote Beverborg, keramiek van Carien Ellenbroek, Glas-in-lood van Gemma Jambor en nog veel meer.


Een impressie van ons eigen assortiment:

Saus & Siroop

Frambozenazijn

Regionale groente

Vruchtenwijn, likeur en bier

Landwinkelproducten

Aardappels

Kado- en kerstpakketten