De fruitkwekerij

Fruitkwekerij ‘t Düvelshöfke is een zelf pluk bessenkwekerij. We hebben aardbeien, zwarte bessen, rode bessen, witte bessen, josta bessen, kruisbessen, zomer-frambozen, japanse wijnbessen, bramen en herfstframbozen. Ook hebben we aardbeien en nieuwe aardappels (half juni). U kunt bij ons de bessen geplukt kopen, als u dat van te voren aangeeft, maar veel leuker en voordeliger is zelf plukken. Het aanbod van het fruit is seizoensgebonden en afhankelijk van het weer. Over het algemeen zijn de zwarte bessen, rode bessen witte bessen, josta bessen, kruis bessen en zomer-frambozen vanaf eind juni tot halverwege juli rijp om te plukken. De de bramen en japanse wijnbessen vanaf half augustus tot half september. Vanaf eind augustus tot de nachtvorst kunnen de herfstframbozen geplukt worden.

De kwekerij ligt aan de rand van een mooi natuurgebied, het stuwwalgebied Oldenzaal en vlakbij het Haagse Bos. Het is daarom leuk om een fietstocht te rijden, een aantal VVV-fietsroutes lopen vlak langs de kwekerij.

De fietsroutes in de directe omgeving zijn de landelijke fietsroute 14 (Saksenroute), Luttermarkeroute, de Lonnekermeerroute en de Hulsbeekroute. Informatie over deze fietsroutes is te verkrijgen in alle VVV kantoren in de omgeving. In samenwerking met de plaatselijke VVV hebben we ook een eigen fietsroute; "De fruitige fietsroute" en een hele leuke Smaakfietsroute.

Arrangementen