Het bedrijf

Aan de rand van Oldenzaal is aan de Duivelsdijk Fruitboerderij 't Düvelshöfke te vinden. Hier verbouwen wij, Nathalie en Paul Velthuis verschillende soorten klein fruit: rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, aardbeien, kruisbessen, tayberries en nog veel meer. In de boerderijwinkel verkopen we het fruit en de producten die we er van maken. Zoals jam, azijn, likeur en sap. Daarnaast verkoopt 't Düvelshöfke aardappelen van eigen grond, en sinds 2 jaar ook appels, peren, pruimen en kersen. Desgewenst kunnen klanten het fruit zelf plukken. In de winkel wordt het vervolgens gewogen en betaald. Ook kunnen er sinds een jaar of 2 bloemen geplukt worden.

Naast fruitliefhebbers en toeristen zijn groepen welkom om een leuke activiteit, zoals een rondleiding, picknick, proeverij, ontdekkingstocht of workshop, te beleven. In de Landwinkel is het fruit in verwerkte vorm te koop, bijvoorbeeld als jam of saus.

De kwekerij is gestart met stekken uit de tuin van Nathalies vader en er wordt op zo natuurlijke mogelijke manier gewerkt. Vers van de struik is het zachte fruit natuurlijk superlekker, maar daarnaast maak je er vrij eenvoudig jam, saus, ijs of fruitgebak van. Bij 't Düvelshöfke kun je leren hoe, en het is er ook kant-en-klaar te verkrijgen.

Sinds kort hebben we onze winkel uitgebreid tot Landwinkel en daarmee de mogelijkheid om leuke, originele en lokale/ regionale (biologische) kado-en kerstpakketten samen te stellen, zoals echte kerstpakketten uit Oldenzaal of Twente. We hebben ook (groente)producten van tuinderij Bietenrood uit Rossum, asperges uit Twente, shiitake soep uit Tilligte, ijs van IJs boerderij De Bolte uit Nutter, eigen stuwwal-rundvlees, zoals worst, runderlappen, biefstuk en entrecote.

Naast de verkoop aan huis staat 't Duvelshofke met haar producten op diverse streekmarkten, zoals de Twentse Landgoedfair in het Luttezand. In de zomer is er voor de winkel een terras waar van koffie/thee met vruchtengebak, fruitsap e.d. kan worden genoten.

In onze fruitkwekerij zijn verschillende soorten bessen te vinden. We vinden het leuk om in het seizoen een divers aanbod van bessen te leveren. Voor de actuele stand van zaken zie kopje Kleinfruit actueel.

Kom gezellig langs, wij helpen u graag met de keuze van uw cadeau-of kerstpakketten of relatiegeschenken.