Overslaan en naar de inhoud gaan
Kerst 2021
met liefde ingepakt

Kerstpakketten of in kerstsfeer zelf uw (kerst)pakket uitzoeken!

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u aan het eind van het jaar graag uw medewerkers of klanten en relaties een extraatje geven? Wat is leuker dan een echt twents kerstpakket!

We stellen graag samen met u uw relatie-of kerstpakket samen. U heeft de keuze uit veel Oldenzaalse en/of Twentse producten, bijna alle producten zijn kleinschalig en ambachtelijk gemaakt, van Nederlandse bodem, veelal biologisch en daarom duurzaam. Kwaliteit en pure smaak staat voorop, zoals sappen, chocola, jams, noten en nog veel meer. De kerstpakketten worden ingepakt door onze dagbesteding werknemers.

Kom gezellig langs, we ontvangen u graag met een kop koffie en proeverij! We hebben ruime keus in kerstpakketten, voor elk budget! Voor originele Twentse kerstpakketten moet u bij ons zijn! Vanwege Corona zijn er wel wat aanpassingen, kleine groepen tegelijk en een hapje/drankje aan tafel. Ook is het mogelijk een kadobon in te laten pakken, bijvoorbeeld met ets kleins erbij en een shopper, zodat men zelf producten uit kan zoeken in de Landwinkel en pop-up store! 

Wij willen u er alles over vertellen, klik hier voor onze adresgegevens!

;