Fruitboerderij sprokkeltocht

Wie houdt er niet van een stevige wandeling door het bos of een ontdekkingstocht over vergeten boerenpaden? Tijdens deze wandeling gecombineerd met van af en toe een sprokkelstop is er voldoende gelegenheid om stil te staan bij de natuur en te beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met een routekaart en wat aanwijzingen vindt u de weg door dit mooie stukje Twente. Onderweg staat op een beschut plekje een paar hapjes en drankjes, verstopt in een mand (die nog wel gevonden moet worden!). Na afloop mag een bakje fruit (dat op dat moment rijp is) geplukt worden. Als er geen fruit te plukken is, hebben we een alternatief product uit de winkel.

Prijs: € 7.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 5,- pp vanaf 2 jaar. Bij slecht weer kan een alternatief programma worden verzorgd.


Fruitboerderij ontdekkingstocht

Speciaal voor kinderen hebben we een ontdekkingstocht door de kwekerij gemaakt, waarbij aan de hand van foto's opdrachten moeten worden uitgevoerd en vragen worden beantwoord. De speurtocht wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen en aan het seizoen, nu hebben we een leuke tocht met thema voorjaar/zomer. De tocht duurt ongeveer een half uur tot 3 kwartier. De ontdekkingstocht is daarom leuk voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar, basisscholen, kinder- en familiefeesten e.d.

Kosten zijn € 5,00 pp., dit is inclusief ranja met iets lekkers en een bakje fruit plukken.

Arrangementen