De Winkel

Landwinkel 't Duvelshöfke

In onze Landwinkel verkopen we ambachtelijk gemaakte jam, saus, likeur, wijn of rosé van bessen, bramen, vlaaivulling en frambozenazijn en streekproducten. We hebben de winkel uitgebreid tot vernieuwde Landwinkel met nog veel meer streek- en bioproducten, waarmee leuke, originele en kwalitatief hoogstaande cadeau- en kerstpakketten  (Oldenzaals, Twents, themapakket e.d.) te maken zijn. Ook is vlees, groente en zuivel te verkrijgen. In mei en juni ook asperges, en in de zomer kleinfruit zoals bessen en aardbeien!

Voor kerst- en geschenkpakketten kunnen we op elk moment van de week een afspraak maken om te praten over de mogelijkheden, even bellen of mailen!

We kunnen de kerstpakketten op maat maken met mooie lokale, Twentse of Oldenzaalse streekproducten.

Een impressie van ons eigen assortiment:

Saus & Siroop

Saus & Siroop

Frambozenazijn

Frambozenazijn

Regionale groente

Regionale groente

Vruchtenwijn, likeur en bier

Vruchtenwijn, likeur en bier

Landwinkelproducten

Landwinkelproducten

Kado- en kerstpakketten

Kado- en kerstpakketten

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.