Zelf plukken

U kunt bij ons de bessen geplukt kopen, als u dat van te voren aangeeft, maar veel leuker en voordeliger is zelf plukken. Het aanbod van het fruit is seizoensgebonden en afhankelijk van het weer. Over het algemeen zijn de zwarte bessen, rode bessen witte bessen, josta bessen, kruis bessen en zomer-frambozen vanaf eind juni tot halverwege juli rijp om te plukken. De bramen en japanse wijnbessen vanaf half augustus tot half september. Vanaf eind augustus tot de nachtvorst kunnen de herfstframbozen geplukt worden.

Vanaf 3 juni 2017 start de zelfpluk, met aardbeien, nu alweer bijna klaar (22 juni).

Rode bessen en tayberries (grote framboos) vanaf 21 juni 2017.

Zwarte bessen en kruisbessen, bloemen eind juni.

Voor al het fruit geldt; zolang de voorraad strekt, het aanbod verschilt per dag en we kunnen geen garanties geven!). Nu volop aardbeien (10 juni)!

 


Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.