Zelf likeur of jam maken!

Na aankomst beginnen we met een kopje verse koffie of thee met iets lekkers. Daarna laten we u, als het weer het toelaat, in een korte rondleiding de kwekerij zien, in de winter of met slecht weer door middel van een uitleg/presentatie.

Vervolgens gaan we eerst iets vertellen over het zelf maken van likeur of jam, daarna gaan we zelf aan de slag. Tijdens het seizoen gaan we fruit plukken dat op dat moment rijp aan de struiken zit. Buiten het seizoen, als het donker is of bij slecht weer hebben wij altijd voldoende ingevroren fruit op voorraad. U maakt het fruit zelf klaar. Daarna maken we de jam of likeur. Ondertussen en/of na het maken gaat u lekkere (huisgemaakte) likeuren, wijnen en sapjes om te proeven, vergezeld door heerlijke bijpassende hapjes, zoals kaas, worst, brood met tapenade en iets warms.

Het programma duurt ongeveer 2- 2,5 uur en de kosten zijn € 25,00 incl. BTW voor jam maken en € 27,50 incl. BTW voor likeur maken.

Dit bedrag omvat koffie/thee met iets lekkers, rondleiding of uitleg bedrijf en werkwijze,  alle benodigde ingrediënten voor de jam of likeur,  proeverij van wijn en likeur en heerlijke bijpassende hapjes.  

Aanmelden kan via de mail of telefoon.

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.