Rondleiding met proeverij

van heerlijke streekproducten en drankjes

We ontvangen u met een kopje verse koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens krijgt u een rondleiding op de kwekerij en mag u natuurlijk zelf bessen proeven die op dat moment rijp zijn. Daarna gaan we lekker genieten van een likeurtje/wijntje of sap, vergezeld van lekkere hapjes zoals kaasplank, quiche, stokbrood met tapenade e.d.. Dit arrangement met uitgebreide proeverij duurt ongeveer 1,5 uur - 2 uur en kost € 17,50 incl. BTW, inclusief alle lekkere hapjes en drankjes.

Als u liever een rondleiding met een eenvoudiger proeverij heeft (koffie/thee met gebak, wijntje, likeurtje en blokje kaas en worst), kan dat ook, de kosten hiervan zijn € 12,50 incl. BTW en de tijdsduur ongeveer 1 uur - 1,5 uur.

Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 5 personen.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.