Fruitboerderij sprokkeltocht

Wie houdt er niet van een stevige wandeling door het bos of een ontdekkingstocht over vergeten boerenpaden? Tijdens deze wandeling gecombineerd met van af en toe een sprokkelstop is er voldoende gelegenheid om stil te staan bij de natuur en te beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met een routekaart en wat aanwijzingen vindt u de weg door dit mooie stukje Twente. Onderweg staat op een beschut plekje een paar hapjes en drankjes, verstopt in een mand (die nog wel gevonden moet worden!). Na afloop mag een bakje fruit (dat op dat moment rijp is) geplukt worden. Als er geen fruit te plukken is, hebben we een alternatief product uit de winkel.

Prijs: € 7.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 5,- pp vanaf 2 jaar. Bij slecht weer kan een alternatief programma worden verzorgd.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.