Fruitboerderij ontdekkingstocht

Speciaal voor kinderen hebben we een ontdekkingstocht door de kwekerij gemaakt, waarbij aan de hand van foto's opdrachten moeten worden uitgevoerd en vragen worden beantwoord. De speurtocht wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen en aan het seizoen, nu hebben we een leuke tocht met thema voorjaar/zomer. De tocht duurt ongeveer een half uur tot 3 kwartier. De ontdekkingstocht is daarom leuk voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar, basisscholen, kinder- en familiefeesten e.d.

Kosten zijn € 5,00 pp., dit is inclusief ranja met iets lekkers en een bakje fruit plukken.

De ontdekkingstocht kan gecombineerd worden met fruit plukken of een workshop. De ontdekkingstocht is voor groepen vanaf 10 personen, en anders even van te voren vragen of het kan.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.