Creatieve workshops

“t Duvelshofke geeft sinds deze zomer in haar Landwinkel ruimte aan producten van creatieve ondernemers in de pop-up store, zoals leuke sieraden, producten van vilt, keramiek, spijkerstof e.d… Daarnaast worden sinds kort ook creatieve workshops gegeven in een gezellige workshopruimte.

Sieraden maken

In deze workshop maak jij je eigen unieke sieraad! Marion Weppel heeft jarenlange ervaring met het maken van sieraden en geeft workshops sieraden maken.

Tijdens de workshops is natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, lekker kletsen kan tussendoor. Een leuk idee voor een vriendinnenuitje, teamuitje met collega’s, familie of buren, onder het genot van een proeverijtje van heerlijke streekproducten, zoet en hartig, incl. lekker wijntje of likeurtje, koffie, thee of sap.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 29,95 per deelnemer. Deze kan zowel ’s ochtends, ‘s middags of ’s avonds worden gepland (datum in overleg). De groepsgrootte is minimaal 5 en maximaal 10.

Liever alleen creatief en niet culinair? Dan laten we de hapjes achterwege, doen we alleen koffie/thee/sap/water en schaaltje koekjes/chocola en zijn de kosten 22,50 per deelnemer.

IMG_20171025_191236_438.jpg    IMG-20171025-WA0004.jpg

Wat valt er te beleven?

Er zijn geen evenementen gevonden.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.