Workshops, proeverijen, fietstocht en rondleidingen

't Düvelshöfke biedt ook de mogelijkheden voor een personeelsuitje, verenigingsuitstapje of groepsbijeenkomst. We hebben een negental activiteiten/arrangementen opgesteld, natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van arrangementen of een op maat gemaakte middag of avond samen te stellen. Daarnaast zijn alle arrangementen uit te breiden met een (lunch)tapas buffet oid. Deze arrangementen zijn in principe vanaf 10 personen.

De datum kan in overleg worden vastgesteld, afhankelijk van het aantal deelnemers, dat minimaal 10 en maximaal 50 personen bedraagt. Ook de verdere invulling kan per groep op maat afgestemd worden, zoals de hapjes, de diepgang van de cursus, combinatie met eventuele andere activiteiten e.d.

Aanmelding of informatie aanvragen kan telefonisch of via email.

Fruitboerderij Sprokkeltocht

Fruitboerderij Sprokkeltocht

Fruitboerderij ontdekkingstocht

Fruitboerderij ontdekkingstocht

Workshops likeur en jam maken

Workshops likeur en jam maken

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.